Держрибагентство ПРИЗУПИНИЛО здійснення дослідних виловів ДП ''ОдЦ ПівденНІРО''


Держрибагентством проаналізовано можливі зловживання під час проведення науково-дослідних робіт.


У результаті т.в.о. Голови Держрибагентства Олег Баздуганов 7 травня поточного року доручив державному підприємству «Одеський центр Південного науково-дослідного інституту морського рибного господарства та океанографії» тимчасово ПРИПИНИТИ здійснення дослідних ловів.


Після призупинення можливості виконувати дані роботи, з боку державного підприємства чиниться супротив.


Враховуючи можливі факти неналежної роботи зазначеної наукової установи та для з’ясування обставин фактичного стану виконання статутних повноважень посадовими особами ДП, з початку червня заплановано проведення позапланового внутрішнього аудиту підприємства.


За результатами аудиту Агентством буде оцінено діяльність ДП щодо дотримання актів законодавства, планів, процедур, контрактів з питань стану збереження активів, інформації та управління державним майном, законності та достовірності фінансової і бюджетної звітності, правильності ведення бухгалтерського обліку за останні два роки.


Водночас Держрибагентство інформує, що частковий збір біологічного матеріалу здійснюватиметься з промислових уловів, у результаті зменшиться промислове навантаження на водний об’єкт та кількість знарядь лову, які одночасно застосовуються на водних об’єктах.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!