Держрибагентство та Національний університет біоресурсів і природокористування України уклали договір про співробітництво


Держрибагентство та Національний університет біоресурсів і природокористування України, продовжуючи багаторічну співпрацю і розвиваючи партнерські стосунки, уклали новий Договір про співробітництво та організацію взаємовідносин.


Рибне господарство, після безумовної перемоги над загарбниками, потребуватиме залучення професійних і висококваліфікованих кадрів. Підписання договору сприятиме притоку в галузь молодих фахівців, здатних внести якісні зміни у рибне господарство України. Обмін досвідом допоможе їм отримати не лише теоретичні знання, а й практичні професійні навички.


Водночас фахівці Держрибагентства матимуть змогу брати участь у спільній науково-дослідній та навчально-виховній діяльності та застосовувати результати наукових досліджень у своїй роботі.


Договором передбачено взаємодію у розробці та реалізації інвестиційних та інноваційних проектів, поліпшення організаційно-економічного механізму галузевого регулювання, обмін досвідом у впровадженні та використанні новітніх технологій тощо.


«Співпраця з університетом у нинішніх умовах має особливу вагу. Потрібно подвоїти спільні зусилля, аби відновити рибне господарство після втрат воєнного часу. Продуктивний діалог з профільними науково-дослідними та освітніми установами є важливою запорукою у забезпеченні продовольчої безпеки держави, а взаємна підтримка вже у недалекому майбутньому дасть значну користь, як університету, так і Агентству», - зазначає т.в.о. Голови Держрибагентства Андрій Забуга.



Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!