На Миколаївщині рибоохоронний патруль знищив 568 заборонених знарядь лову

https://youtu.be/

30 вересня 2021 року Миколаївський рибоохоронний патруль знищив 568 заборонених знарядь лову: сітки, «екрани», ятері, «павуки», «доріжки», «ості» та раколовки. Загальна довжина утилізованих сітних знарядь склала 11 550 метрів.

Знищувалися знаряддя лову, конфісковані у порушників з липня по вересень 2021 року відповідно до рішень судів і згідно з актами виявлення та вилучення безгосподарського майна.

Участь в заході взяли також представники Національної поліції у Миколаївській області, Головного управління Державної податкової служби у Миколаївській області та Миколаївської обласної державної адміністрації.


Того самого дня Чернігівським рибоохоронним патрулем знищено 114 заборонених сіток та ятерів загальною довжиною 2 049 метрів. Знищення відбулося за участі представників Державної податкової служби у Чернігівській області, Чернігівської міської ради та Державної виконавчої служби м. Чернігів.


В обох випадках ліквідація здійснювалася шляхом приведення заборонених знарядь у непридатність для використання, зокрема, екологічним способом – рубанням та різанням. У подальшому їх буде направлено на полігон для утилізації.


Довідково:


Процедура опису, оцінки та знищення майна проходила згідно Порядку обліку, зберігання, оцінки конфіскованого та іншого майна, що переходить у власність держави, і розпорядження ним, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України 25.08.1998 № 1340.


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!