Оперативники Держрибагентства виявили порушника нерестової заборони, що намивав пісок на Київському водосховищі


Так, сьогодні 13 квітня 2021 року на Київському водосховищі, поблизу с. Страхолісся, що на Київщині, не дивлячись на нерестову заборону, громадянином проводилися гідротехнічні роботи (поглиблення, намив піску) за допомогою важкої техніки (екскаватора).




Наразі на місці події спільно з відділом оперативної роботи Держрибагентства працює Національна поліція України та Державна екологічна інспекція Столичного округу.


Дані щодо події вносяться до Єдиного реєстру досудових розслідувань


Екологічною інспекцію розраховуються збитки, нанесені навколишньому природному середовищу та рибному господарству в період нересту

-----

Нерест 2021 намив піску за згодою Мухіна

Всім привіт друзі, 13 квітні 2021 року, в селі Страхолісся, Оперативною Группою Рибоохорони Держрибагенства був виявлений порушник, який в нерест здійснював роботи на землях водного фонду без дозволу, та ще і в НЕРЕСТ!!

Представник власника техніки, дуже здивувався, що до них хтось приїхав, адже в них все вирішено, каже - «так кожен день приходить інспектор і все добре» Нагадаю всім, що в селі Страхолісся, кожен день знаходиться інспектори Київського Рибоохоронного патруля Пастухов та Валківскій!!

На місце події прибули Поліція та Екоінспекція, складені відповідні протоколи всіма службами, окрім - Київського Рибоохоронного патруля‼️інспектори якого після численних звернень на горячу лінію так і не з’явились на місці!!

Ось так друзі, поки Володимир Мухін робить піар на водяному горіху, на його теріторіі працює важка техніка в нерест, а власники стверджують що все в них домовлено, цікаво з ким ? 



ЗВІР @ngo.zvir · Общественная организация



Головною метою діяльності громадської організації «ЗВІР» є радикальне поліпшення екологічної ситуації в Україні, формування нового природоохоронного світогляду, забезпечення екологічних прав громадян та формування в Україні засад збалансованого розвитку держави.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!