У воєнний час Міндовкілля залишається на зв’язку з українцями


Нагадуємо, що з усіх питань довкіллєвої сфери громадяни можуть звертатися на нашу гарячу лінію 0 800 500 115.


Вже тиждень, як ми відновили роботу цього каналу комунікації. Відтепер дзвінки приймають безпосередньо фахівці Міністерства.


Наші працівники вже встигли надати консультації щодо отримання дозвільних документів на транскордонне перевезення відходів, реєстрації пестицидів, проходження процедури оцінки впливу на довкілля, а також зафіксувати декілька скарг на порушення природоохоронного законодавства підприємствами.



Гаряча лінія працює з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00. Зателефонувавши на безкоштовний номер 0800 500 115, кожен може отримати загальну потрібну інформацію та повідомити про виявлені факти шкоди довкіллю.

Ми розуміємо, як важливо у воєнний час мати офіційне джерело перевіреної екологічної інформації, знати куди і з яких питань можна звернутися та разом оперативно збирати дані про всі випадки порушень. Тож залишаємося на зв’язку з кожним.


Також нагадуємо, що віднедавна знайти актуальні дані про стан довкілля, повідомити про факти екологічного злочину та скористатись функцією виклику екстрених служб можна в спеціальному мобільному застосунку від Міндовкілля – «ЕкоЗагроза». Він доступний для завантаження абсолютно безкоштовно:


GooglePlay https://bit.ly/ecozagroza_googleplay

AppStore https://apple.co/3P7pyJ8

Вебресурс за посиланням: https://ecozagroza.gov.ua


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!