Урядом призначено нового очільника Держрибагентства


Кабінетом Міністрів України покладено тимчасово виконання обов’язків Голови Державного агентства меліорації та рибного господарства України на заступника Голови Агентства Ігоря Клименка (розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.08.2022 №707-р та 709-р.

Представляючи нового очільника колективу Держрибагентства, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Віталій Головня зазначив: «Наразі нашим першочерговим завданням є реформа, яка реалізовуватиметься за двома напрямами: основоположна зміна законодавства у рибному господарстві та безпосередня інтеграція процесів меліорації земель у структуру Держрибагентства. Урядом вже прийнято розпорядження від 12.08.2022 № 714-р щодо передачі цілісних майнових комплексів державних підприємств, установ та організацій із сфери управління Держводагентства до сфери управління Держрибагентства. Реалізація цих функцій вимагатиме повної віддачі від колективу Держрибагентства і з такими задачами має працювати виключно згуртована об’єднана команда».

Перелік, що додається


Новий керівник Агентства Ігор Клименок зазначив, що впровадження масштабних та відповідальних реформ у галузі рибного господарства та меліорації земель, Держрибагентство має реалізовувати на високоякісному рівні, адже не має права не виправдати довіру Уряду. Окреслив плани на найближчу перспективу, які мають базуватися виключно на принципах першочерговості державних інтересів: «Ми маємо пам’ятати і чітко усвідомлювати, що наші захисники, не шкодуючи власного життя, боронять нашу країну - відповідно і ми не маємо права на помилки».


Віталій Головня також подякував Андрію Забузі, який виконував обов’язки Голови Держрибагентства та у складний перехідний період йому вдалося не допустити послаблення діяльності державного органу та виступити в якості професійного та ефективного менеджера державного рівня.




Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!