За два дні на річці Тетерів виявлено 12 порушників


Протягом 23-24 січня 2021 року на р. Тетерів в адмінмежах с. Пилява Вишгородського району Київської області, де протягом року заборонена будь-яка рибогосподарська діяльність, зафіксовано 12 правопорушників.


На громадян накладено штрафів на 2 040 грн. Оформлено адмінматеріали за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення Правил рибальства).



Нагадаємо, відповідно до п. 4.13.3. Правил любительського і спортивного рибальства існує щорічна заборона на вилов водних біоресурсів у таких місцях:


на Київському водосховищі - перед гирлом р.Тетерів на ділянці, обмеженій з боку водосховища лінією, що йде від південної межі с. Страхолісся водною межею Дніпровсько-Тетерівського держлісомисливського господарства до північної межі с. Сухолуччя річкою Тетерів до с. Приборськ;


на Канівському водосховищі - на відстані 5 км вниз від греблі Київської ГЕС; в затоці "Річище" вниз, від греблі до гатки; в затоці «Галерне» на всій акваторії.


Дані ділянки зображені на карті: http://kv.darg.gov.ua/_karta_dozvolenih_ta_0_0_0_1442_1.html.


Київський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства. Якщо Ви помітили порушення Правил рибальства або Порядку придбання чи збуту водних біоресурсів просимо невідкладно повідомляти на «гарячу лінію» за номером: (099) 341-73-18.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!