Запросив Народного депутата України Вадима Івченко для дачі пояснень!


Сьогодні отримав десятки повідомлень та дописи з приводу публікації від імені Вадима Івченко, Народного депутата України, члена Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики!


Оприлюднені фото можуть свідчити про ймовірне грубе порушення правил рибальства, зокрема: перевищення добової норми вилову, вилов риби забороненим методом багріння та недотримання мінімально дозволеного розміру риби до вилову!


Крім того, відповідно до пленуму Верховного суду України «Про судову практику у справах про злочини та інші правопорушення проти довкілля» https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/v0017700-04#Text в даному випадку можуть вбачатися ознаки кримінального правопорушення, передбачені ст.249 Кримінального Кодексу України!


Зазначена подія обурила тисячі рибалок любителів та громадськість загалом, а також викликало величезний суспільний резонанс - адже перед Законом всі мають бути рівними!


Тож з метою встановлення місця, часу та обставин події, а також інших фактів, які можуть спростувати або підтвердити факт правопорушення, керуючись ст.10 Закону України «Про рибне господарство…» https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/3677-17#Text запросив Народного депутата для надання пояснень!

Про результати та можливе подальше скерування звернення до органів поліції та прокуратури щодо можливого вчинення кримінального правопорушення, проінформую згодом!



Усім дякую за небайдужість та активну громадянську позицію!

Дотримуйтесь правил рибальства та бережіть природні ресурси!


З повагою, завжди Ваш

Володимир Мухін

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!