Держрибагентством оголошено конкурсний відбір наукових та науково-технічних робіт


Державне агентство рибного господарства України оголошує конкурсний відбір наукових, науково-технічних робіт, що плануються до виконання за рахунок коштів державного бюджету у 2020 році (далі – Конкурс).

Конкурс проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору наукових, науково-технічних робіт, що плануються до виконання за рахунок коштів державного бюджету, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.09.2018 № 739.

На Конкурс наукові, науково-технічні роботи подаються у формі заявки на участь у конкурсному відборі наукових, науково-технічних робіт, що плануються до виконання за рахунок коштів державного бюджету, заповненої учасником Конкурсу згідно з Рекомендаціями щодо заповнення заявки на участь у конкурсному відборі наукових, науково-технічних робіт, що плануються до виконання за рахунок коштів державного бюджету.

З тематикою наукових, науково-технічних робіт, що подаються на Конкурс можна ознайомитися за посиланням https://darg.gov.ua/_derzhribagentstvom_ogolosheno_0_0_0_9901_1.html.

Загальний обсяг видатків державного бюджету, передбачений Законом України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» для фінансування наукових, науково-технічних робіт, що будуть відібрані за результатами Конкурсу – 2 млн 200 тис. грн.

Документи для участі в конкурсі надаються (надсилаються) за адресою: 04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 45-А до 18 год. 00 хв. 23 липня 2020 року.

У разі виникнення додаткових питань – звертайтесь за номером телефону: (044) 484-63-37 або пишіть на електронну адресу: drrvo.gov.ua.

Детальніше з інформацією щодо проведення конкурсу можна ознайомитися за посиланням https://darg.gov.ua/_ogoloshennja_pro_provedennja_0_0_0_9900_1.html


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!