Дотримання вимог антикорупційного законодавства - запорука побудови сильної держави


Недопущення проявів корупції - один із важливих аспектів діяльності органів державної влади. За цим крокує довіра суспільства, зростання економічного потенціалу держави, покращення добробуту громадян.


В умовах воєнного стану дотримання вимог антикорупційного законодавства є особливо важливим. Після нашої перемоги у війні з окупантами, нам потрібно буде відновлювати країну, повертати бізнес, налагоджувати мирне життя. При цьому ефективний розвиток держави має базуватися на прозорих умовах роботи, виключаючи прояви корупції.


Питання боротьби з корупцією, профілактики та попередження причин і умов корупційних проявів, захисту антикорупційних прав і свобод є одними із важливих пріоритетів діяльності Держрибагентства.


Нагадуємо, для повідомлень про факти корупційних правопорушень або колабораційної діяльності посадовців у Держрибагентстві діє телефон «лінії довіри»: (044) 486-44-42 та електронна пошта: crp.gov.ua. За наявності обґрунтованого переконання, що інформація є достовірною, просимо громадян невідкладно інформувати відомство вищезазначеними каналами зв’язку.


"Кращим чи гіршим стане життя після війни - багато в чому залежать від кожного з нас. Адже викликам, які сьогодні стоять перед нашим суспільством, можна протистояти лише згуртувавшись. Переконаний, спільними зусиллями ми переможемо у війні та відновлюватимемо країну на засадах чесності та прозорості діяльності", - зазначає т.в.о. Голови Держрибагентства Ігор Клименок.


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!