Херсонці отримали чергову допомогу від підрозділів Держрибагентства


Рибоохоронні патрулі Держрибагентства продовжують допомагати мешканцям деокупованої Херсонщини долати труднощі воєнного часу.


Так, Полтавський рибоохоронний патруль організував надання безкоштовної допомоги херсонцям, до якої увійшли найнеобхідніші продукти харчування, в тому числі смаколики для дітей, засоби гігієни тощо. До гуманітарної акції долучилися також небайдужі промислові рибалки, які працюють на Кременчуцькому водосховищі.


Доставку гуманітарної допомоги та її роздачу здійснено спільно з кременчуцькими волонтерами за координації представників військової адміністрації Херсону й місцевої поліції.


«Мешканцям деокупованих територій сьогодні найважче налагоджувати нормальне життя, особливо у прифронтових районах. Уся країна гуртується, збираючи усе необхідне, аби полегшити життя нашим громадянам. Шануємо усіх, хто бере участь в гуманітарних ініціативах, незважаючи на власні проблеми. Продовжуємо таку необхідну місію і просимо приєднуватися», - зазначив т.в.о. Голови Держрибагентства Ігор Клименок.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!