При Держрибагентстві сформовано Громадську раду у новому складі


27 травня 2021 року під час установчих зборів сформовано новий склад Громадської ради при Державному агентстві рибного господарства України.


До нового складу Громадської ради увійшли асоціації рибоводів та риболовів, громади рибалок, організації риболовецьких господарств, аквакультурні асоціації та спільноти, організації підводних мисливців та рибалок, роботодавців та підприємців рибогосподарської галузі та інші.


Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подавалися заяви та інші документи від інститутів громадянського суспільства відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996.

Документи приймалися з 12 до 27 квітня 2021 року. Протягом цього часу на розгляд було надіслано 35 заяв від інститутів громадянського суспільства, які виявили бажання брати участь в установчих зборах.


За результатами перевірки документів, поданих інститутами громадянського суспільства, на відповідність вимогам Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затверджено список з 30 кандидатів до складу Громадської ради, які можуть брати участь в установчих зборах та список представників інститутів громадянського суспільства, яким відмовлено в участі в установчих зборах.


Разом з тим, ініціативною групою визначено кількісний склад Громадської ради – 30 осіб.


Т.в.о. Голови Держрибагентства Олег Баздуганов вітає нових членів ради та бажає плідної і злагодженої роботи для розвитку рибогосподарської галузі України, адже галузь рибного господарства зацікавлена у кваліфікованих і професійних помічниках з боку громадськості.


"Сподіваюся, що нова Громадська рада стане дієвим консультативно-дорадчим органом, який дійсно буде працювати в тандемі з Держрибагентством і ми разом зможемо побудувати професійний діалог у форматі «влада-громада", – зазначає Олег Баздуганов.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!