РЫБАЛКА В УКРАИНЕ! Возмущение рыбаков по поводу новых Штрафов

https://youtu.be/

Segor

Хороший вопрос как быть со спортивным садком, если инспекции будут нужны показатели - могут штрафовать, а спортсмены тогда вне закона, много непонятного.


TheLarik1000

Угу, был в сорокошичах 3 недели назад , 3 сетки успели поймать на винт пока дошли до места ловли (((


Володимир Пустовіт

В Україні з подвійними стандартами де бариги за бариші продовжуватимуть тисячами сіток винищувати рибу. А з берега на вудку тепер по факту зовсім не можна ловити бо така риба , це вже чуть не трофей. Це безумство підштовхує всих ставати браконьєрами. А бариги ходити у свій карман штрафи збирати. Кончині люди хто такі закони приймає.


Volodymyr Slovachevskyi

Був три дні тому в Гусинцях. Така картина. Стоїть 200м сітка з флажком і з біркою вздовж. А в поперек три таких самих але без бірок. 

Жесть(


Володимир Копилов

Ми просто звикли до того, що все кругом моє, що хочу те і роблю. В інших країнах, по цьому питань немає, ходять на риболовлю з рулеткою, і беруть рибу відповідного розміру. Навіть якщо риба менше всього на п'ять, а то і менше, міліметрів, її відпускають, і ніхто не скаржеться. Більшість рибалок бачили, як малих щупачків та судачків, грамів по 300-500 садять на кукан, ще й хизується, ось я спіймав. А потім самі ж і скаржаться, що риби з кожним роком все менше.


Володимир Копилов

Річка Самара, від Дніпра до Новомосковська, далі не ходив. Стоять на човнах, катерах з потужним мотором, на надувних човнах і навіть з берега, і смикають на заборонені снасті, аж гай гуде. При всьому цьому, жодного інспектора рибоохорони в очі не бачив. З цих, ненажерливих, я б ще більші штрафи брав. Поки не буде закон, один для всіх, і не почне діяти, далі розмови діло не піде.


Fisherman Igarek Рыбачок Игорёк

Женя, спасибо за такую важную и, на самом деле, дискуссионную информацию. Рыбаков становится всё больше, снасти - всё лучше, а рыбы, к сожалению, всё меньше. И тут на первый план, с моей точки зрения, выходит человеческий фактор. Как сам человек, сам рыболов, относится к природе и к её дарам, в виде рыбы и других организмов. Конечно, во многих законах, есть масса подводных камней и, возможно, противоречий здравому смыслу. Но я считаю, что нормальный рыбак, который дорожит своей репутацией и у которого есть совесть, будет правильно поступать с уловом и не брать рыб маленьких, или по 20 килограмм. Ещё раз спасибо Женя, что затронул эту тему!


Jack Black

Спасибо за информацию.


Галик Продакшин

Ничего не понятно с этими штрафами


VlDimir V

Важная.  информация


Интересные места / Interesting places

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!