Уряд створив Інститут рибного господарства, екології моря та океанографії замість двох ліквідованих підприємств


Уряд ухвалив Розпорядження № 802 про утворення державної наукової установи "Інститут рибного господарства, екології моря та океанографії". При цьому державні підприємства "Інститут рибного господарства, екології моря та океанографії" та "Одеський центр Південного науково-дослідного інституту морського рибного господарства та океанографії" ліквідовуються. 


Розпорядження “Деякі питання державних наукових установ, що належать до сфери управління Державного агентства меліорації та рибного господарства” ухвалено за пропозицією і погодженням з Міністерством аграрної політики та продовольства України. 


Згідно з документом, нова організація підпорядковуватиметься Державному агентству меліорації та рибного господарства. 


Як зазначається в документі, організації ліквідовані відповідно до Порядку утворення, реорганізації та ліквідації державних наукових установ, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 року № 710 "Про ефективне використання державних коштів". 


Протягом місяця Державному агентству меліорації та рибного господарства необхідно затвердити положення про державну наукову установу "Інститут рибного господарства, екології моря та океанографії". А також вжити в установленому порядку заходів до закріплення за новою установою права оперативного управління майном ліквідованих підприємств.


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!