Японська рибна промисловість закликала перейти до аквакультури


За повідомленнями із далекого Сходу, японських рибалок закликають розглянути можливість переходу на аквакультуру через побоювання щодо підвищення температури моря.


Агентство рибальства Японії, стурбоване змінами навколишнього середовища, планує бюджетні заходи, щоб заохотити рибалок переходити до рибництва, повідомляє The Japan News, англомовне інформаційне агентство Yomiuri Shimbun.


Агентство каже, що обсяги вилову риби скоротилися, особливо з точки зору риби-фугу, яку виловлюють переважно у морях біля західної Японії.


У ньому повідомляється: «За даними експертної групи агентства, температура води у морях навколо Японії піднялася на 1,24 C за 100-річний період до 2022 року, перевищивши середній глобальний показник у 0,6 C за той самий період.


Вважається, що підвищення температури морської води мало значний вплив на види риб, які живуть біля поверхні води.


Детальніше мовою оригіналу у статті «Move into aquaculture, Japanese fishing industry urged» або переклад статті українською мовою «Японських рибалок закликають рухатись до аквакультури».


Нагадуємо, у Методично-технологічному центрі з аквакультури Держрибагентства ви можете отримати консультативну та інформаційну підтримку стосовно започаткування власного конкурентоспроможного аквабізнесу у сфері риборозведення, оформлення орендних відносин, впровадження міжнародного досвіду, інформаційної підтримки фермерів-початківців, роз’яснення норм законодавства у рибогосподарській діяльності, економічних аспектів тощо. Детальніше за посиланням.


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!